WhatsApp
Telefon
Yol Tarifi

Blog Detayı

Sürdürülebilir Turizm 1. Aşama Denetim Raporumuzu Aldık

Sürdürülebilir Turizm 1. Aşama Denetim Raporumuzu Aldık

02 Ağustos 2023, 07:59
Sürdürülebilirlik misyonumuz doğrultusunda, Tryp By Wyndham İstanbul Topkapı Oteli olarak T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının 31.12.2023 tarihine kadar alınmasını zorunlu kıldığı Sürdürülebilir Turizm Sertifikası yolunda önemli bir adım daha attık. Size daha iyi bir çevre, daha etkili sosyal katkılar ve sürdürülebilir bir gelecek sunmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımızı taçlandırmaktan gurur duyuyoruz.
 
Bu kapsamda, sürdürülebilir turizm uygulamalarımızın bir yansıması olan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası 1. Aşama Denetim Raporunu, ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.'den almış bulunmaktayız. Bu değerli rapor, otelimizin sürdürülebilirlik yolculuğunda elde ettiğimiz ilerlemeyi ve taahhütlerimizi gözler önüne sermektedir.
 
Verilen değerli rehberlik ve yapılan kapsamlı değerlendirme sonucunda elde edilen bu rapor, sürdürülebilir turizm ilkelerine bağlılığımızı ve gelecek nesillerin de güzelliklerimizden faydalanabilmesi için gösterdiğimiz özveriyi yansıtmaktadır.
 
Siz değerli misafirlerimizden aldığımız destek ve iş birliği ile otelimizi çevre, toplum ve ekonomi açısından daha sürdürülebilir bir konuma taşımak için kararlılığımızı sürdüreceğiz.
 
Sizleri de bu sürdürülebilirlik yolculuğumuzda yanımızda görmekten mutluluk duyarız.